Alina Meșter și-a lansat public candidatura pentru primărie

Alina Meșter a intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al Dejului, din partea USR. La evenimentul de lansare au luat parte numeroși susținători din partid și din afara sa.

Liderii USR din județ, parlamentari de la București și de la Bruxelles, precum și primari și aleși ai partidului din alte orașe au luat cuvântul pentru a o susține pe candidata de la Dej.

Festivitățile au inclus un foc de artificii, dar și un concert la care au performat trupa locală S.a.R Band, dar și cunoscuta formație Proconsul.

Alina Meșter s-a prezentat în fața dejenilor care au venit la eveniment și a promis să fie un edil total diferit de cel actual. Atât ea, cât și ceilalți vorbitori, au afirmat că municipiul s-a degradat mult în ultimii ani și este nevoie urgentă de o schimbare.

Candidata USR a prezentat principalele probleme ale orașului, printre care se numără drumurile degradate, traficul infernal, cartierele deteriorate, dar și costul foarte mare al lucrărilor publice, realizate la o calitate proastă.

Nu în ultimul rând, s-a discutat și despre atitudinea arogantă și lipsa de transparență a actualilor reprezentanți ai autorităților locale, useriștii promițând o deschidere totală față de cetățeni în viitor.

Alina Meșter s-a promovat intens online în ultimii 2 ani și a avut numeroase contacte directe cu cetățenii din oraș. Campania electorală se anunță a fi intensă la Dej, singurul municipiu din județ unde primarul în funcție are emoții serioase pentru realegerea sa.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu