Acțiune de prevenire a inundațiilor în Dej

Costan Morar, primarul Municipiului Dej, a anunțat că în decursul zilei de ieri, 4 februarie, s-a acționat pentru detonarea unui strat de geață format peste Someș, pentru evitarea inundațiilor.

Edilul dejean, alături de prefectul județului Cluj, comandantul poliției și reprezentantul ISU Cluj, a supravegheat atent cursul Someșului din zona barajului Cuzdrioara – Mică, pasarela peste calea ferată din zona gării, până la podul peste Someș, de la intrarea în Dej.

Totodată, în urma unei sesizări venită din zona Triajului, autoritățile au intervenit pentru decolmatarea unui șanț. A fost solicitată și intervenția detașamentului de pompieri pentru a evacua apa din curțile gospodăriilor afectate.

„În această zonă intervențiile de decolmatare a șanțului vor continua și în cursul zilei de mâine (duminică ) iar dacă este necesar și în zilele următoare, pentru a rezolva eliminarea apei din zona. Deasemenea în toată această perioadă voi sta la dispoziția cetățenilor pentru a interveni acolo unde este nevoie pentru ai sprijini”, a transmis primarul Morar.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu