Ai un păr deteriorat? Folosește o mască de păr Olaplex

Indiferent dacă firele tale de păr sunt decolorate, supraprocesate, supraexpuse sau petreci prea mult timp cu instrumentele termice de coafare, avem un răspuns sigur. Și în timp ce deteriorarea, încrețirea și ruperea care vin odată cu aceste probleme pot fi inevitabile, aceste măști de păr de la Olaplex pot ajuta la readucerea părului la strălucirea de odinioară.

Măștile de păr sunt mai intense decât un balsam de zi cu zi în ceea ce privește tratarea uscăciunii și a deteriorării, fie că este vorba de tratamente de vopsire sau tratamente chimice, instrumente de coafare termică, mediu și climă, tipul de apă sau textura naturală a părului, ne spun specialistii.

În timp ce măștile de păr nu fac minuni capabile să readucă părul la starea în care era înainte de a începe să-l maltratați, aceste tratamente pot face foarte multe pentru a repara fiecare tip de păr. Similar cu modul în care un tratament excelent cu proteine ​​vă poate ajuta la întărirea suvitelor, măștile pot face aproape totul, de la inversarea daunelor până la rehidratare și tonifiere.

O mască bună pentru păr ar trebui să ofere nutrienți hrănitori și protecție prelungită împotriva factorilor de mediu și să conțină cel puțin un ulei bogat în proteine, pentru a vă menține părul complet hidratat și sănătos.

Care sunt beneficiile majore ale unui tratament cu mască de păr

Similar cu modul în care funcționează o mască de față, o mască de păr este un tratament extrem de bun și profund hrănitor, conceput special pentru repararea și restabilirea sănătății părului. Fiind cu un pas mai sus decât balsamul, majoritatea măștilor sunt alimentate de un concentrat mai puternic sau uleiuri ori unturi precum Shea, Cocos sau Argan, alese pentru a hidrata firele și a repara orice deteriorare la nivelul cuticulei.

Adesea lăsată puțin mai mult decât balsamul, o mască are șansa de a se absorbi complet în păr pentru a face cu adevărat diferența, doar într-un singur tratament. Când sunt utilizate în mod regulat, aceste formule bogate în nutrienți vă pot transforma cu adevărat șuvițele, în timp.

Avantajele lor principale includ:

  • Repararea părului deteriorat – Măștile de păr pătrund adânc în cuticulă, ajungând la fibrele părului tău pentru a repara orice rupere și a întări firele, de la sursa problemei.
  • Hidratant intens – Extrem de bogate în uleiuri hidratante natural, măștile de păr ajung adânc în fibrele părului pentru a restabili nivelul de umiditate și pentru a face ca părul să arate mai plin. Acest lucru ajută la a face părul mai puțin predispus la deteriorare și a alunga încrețirea cauzată de uscăciune.
  • Menține culoarea – Unul dintre cele mai dăunătoare tratamente pentru părul nostru, substanțele chimice de vopsire pot lăsa părul moale și rupt. Măștile de păr nu numai că ajută la repararea acestor daune, dar pot fi, de asemenea, formulate special pentru a menține culoarea strălucitoare și fără nuanțe alămii.
  • Adăugați strălucire – Părul sănătos înseamnă fire mai strălucitoare. O mască de păr îți restabilește părul la starea sa cea mai sănătoasă, făcându-l să arate mai strălucitor, mai plin și mai puternic.

 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu