Bărbatul visurilor tale te-a invitat la o întâlnire? Descoperă AICI ce ținute vestimentare pentru sezonul rece poți alege, pentru a-l impresiona!

Bărbatul de care ai fost îndrăgostită în secret te-a invitat într-un final la o întâlnire în doi? Așteptai de mult timp acest lucru și, bineînțeles, îți dorești să impresionezi și să decurgă totul perfect! Starea de agitație și fluturii din stomac îți provoacă nervozitate, dar mai mult decât atât, vremea de afară, specifică sezonului rece, nu îți permit să alegi acea ținută de care erai foarte sigură.

Totuși, indiferent de temperaturile scăzute de afară, iarna nu este un motiv suficient de bun pentru a nu avea o ținută vestimentară sexy, care să-ți pună în valoare atuurile. Doar oferă-ți suficient timp pentru a te pregăti, recomandat fiind să decizi ceea ce vei purta cu o zi înainte. În cele ce urmează vei regăsi câteva sfaturi extrem de utile, cu ajutorul cărora vei reuși să impresionezi la prima întâlnire și care te vor scoate din încurcătură, dar ține cont, încă de la început, că nu trebuie să te îmbraci pentru a-ți mulțumi partenerul, ci trebuie să rămâi fidelă ție însuți, căci doar așa vei părea relaxată și naturală!

Descoperă câteva idei de ținute potrivite pentru o întâlnire în sezonul rece:

Cum alegi hainele pentru prima întâlnire?

În primul rând, nu uita: hainele ar trebui să se potrivească cu ocazia. Deci, dacă ai o întâlnire la patinoar, ar fi complet greșit să alegi o vestimentație de petrecere. Cel mai important este să te simți confortabil în hainele tale, căci, la urma urmei, iubitul tău s-a simțit atras de tine și te-a invitat la o întâlnire atunci când erai într-o ținută obișnuită.

Există, însă, o greșeală de stil pe care trebuie să o eviți cu siguranță, iar acest fapt a fost stabilit în urma unor sondaje. Mai exact, 66% dintre persoanele chestionate au menționat că ceea ce poate crea o impresie neplăcută la prima întâlnire este ca partenerul să meargă cu hainele șifonate.

De asemenea, un alt sfat extrem de util este acela de a nu alege piese vestimentare în trei culori, și anume:

  • Galben: este percepută ca fiind o culoare purtată de persoanele egoiste și perfide, foarte mulți asociind-o cu taxiurile, autobuzele sau reclamele pentru copii. Și asta nu este deloc romantic!
  • Portocaliu: peste 30% din persoanele care au participat la un sondaj au considerat că aceasta este cea mai urâtă culoare din toate timpurile.
  • Maro: este o culoare ce ar trebui evitată în ținutele purtate la primele întâlniri, fie pentru că este neplăcută, fie pentru că este privită ca fiind plictisitoare și deloc spontană.

Cele mai recomandate ținute pentru o întâlnire romantică în sezonul rece

Există câteva piese vestimentare pe care le poți combina pentru a crea o ținută perfectă pentru prima întâlnire romantică:

  • Fără fuste scurte? În nici un caz! Dar dacă îți dorești să strălucești într-o ținută mini, optează pentru o fustă de piele și un top din dantelă, peste care să adaugi un blazer negru și o haină lungă de lână. Iar cu niște cizme peste genunchi vei fi cât se poate de sexy, fără a simți frigul de afară.
  • Culoarea albă este elegantă, iar o ținută compusă din pantaloni albi până la gleznă, o jachetă groasă de lână și o pereche de pantofi negri vor forma outfitul perfect pentru o întâlnire.
  • Vrei să impresionezi cu adevărat și să mergi la întâlnire într-o rochie? Excelent, căci iarna, rochiile se potrivesc de minune cu cizmele peste genunchi, tot ceea ce trebuie să iei în calcul este să alegi o pereche realizată din materiale de calitate, care să-ți protejeze picioarele de frig.
  • Ce pantaloni îți țin de cald, dar îmbrăcându-i ești la fel de sexi ca atunci când ai purta o fustă scurtă? Desigur, pantalonii de piele! Indiferent că sunt un model lucios sau mat, acești pantaloni sunt extrem de populari. Iar în timpul iernii, vezi aici care sunt cele mai potrivite perechi de botine cu care îi poți asorta. Combină-le cu un pulover alb gros și un palton simplu și sigur vei atrage admirația celor din jur.
  • Dacă întâlnirea va avea loc în timpul săptămânii, după muncă, va trebui să alegi o ținută care funcționează bine și pentru birou. Prin urmare, o pereche de pantaloni de costum, largi, cu dungi laterale, un pulover pe gât și o jachetă de culoare închisă sunt ideale.

În concluzie, indiferent de ținuta vestimentară pe care o vei alege pentru prima întâlnire cu cel pe care îl consideri bărbatul visurilor tale, ține cont de faptul că nu hainele îi vor crea o impresie puternică, ci felul tău de a fi. Prin urmare, nu îți fă atât de multe griji pentru ținută și, dacă va fi să fie, totul va funcționa de la sine!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu