Consultare publică privind lansarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru înființare GAL <> și realizare SDL”

Conducerea Primăriei Municipiului Dej anunță organizarea unei consultări publice cu privire la lansarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru înființare GAL <<Dej>> și realizare SDL”. Aceasta se va desfășura în data de 18 septembrie, începând cu ora 15:00, în Sala Mare a Primăriei.

Proiectul mai sus menționat face parte din cadrul Strategiei de dezvoltare locală pentru persoanele marginalizate, strategie care urmărește îndeplinirea următoarelor obiective:

  • delimitarea teritoriului, identificarea zonelor distincte incluse în teritoriul Strategiei de Dezvoltare Locala (SDL) şi declararea Zonelor Urbane Marginalizate (ZUM) din teritoriu.
  • identificarea actorilor locali care doresc sa spijine incluziunea sociala în vederea intensificarii participarii membrilor comunitatii la actiuni de interes public local.
  • participarea activa a tuturor membrilor comunitatii si identificarea liderilor locali (persoane resursa) care sa contribuie la acordarea de sprijin de catre comunitate in formularea unor planuri simple de actiune pentru atingerea obiectivelor strategiei si facilitarii legaturii dintre furnizorii de servicii si firmele locale;
  • identificarea problemelor comunitatii marginalizate si a solutiilor de rezolvare a acestora.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu