Mesajul primarului Costan Morar, în urma publicării rezultatelor la bacalaureat

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi, 5 iulie, rezultatele obținute de elevii claselor a XII-a la examenul de bacalaureat. Un elev din Dej a reușit să obțină media 10.

„Dejul se poate mandri din nou cu rezultate de exceptie obtinute de elevi la Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Vlad Racolța de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” a

Vlad Racolța de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” a obtinut media 10 la Bacalaureat, iar elevii: Bote Tudor Andrei de la Colegiul Naţional „Andrei Muresanu”, Haragus Maria Claudia şi Hozai Cristina Ioana de la Şcoala „Avram Iancu” şi Mora Radu Irinel de la Şcoala „Mihai Eminescu” au obtinut media 10 la Evaluarea Naționala. Aceste rezultate care vorbesc de multa munca si perseverenta, ne fac sa fim mandri si merita tot respectul si aprecierea noastra. Felicitari elevilor nostrii de 10, cadrelor didactice care i-au pregatit, parintilor. Felicitari tuturor elevilor de la scolile dejene, care au sustinut Bacalaureatul si Evaluarea Nationala, pentru rezultatele frumoase obtinute pe Dej la cele doua examene. Mult succes in drumul pe care si l-au ales”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu