O femeie din Dej a fost înșelată prin metoda ,,accidentul”. Făptașul a fost prins în flagrant

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore un bărbat depistat în timp ce primea bani de la o femeie înșelată prin metoda ,,accidentul”. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, un tânăr de 24 de ani, din comuna Balș, județul Iași, a fost depistat și imobilizat de către polițiști în timp ce încasa 10.000 de lei de la o femeie, de 63 de ani, din Dej.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că persoana vătămată a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care și-a declinat o calitate falsă și i-a  adus la cunoștință faptul că fiica sa a provocat un accident de circulație cu victimă, iar pentru împăcare este necesar să achite suma de 10.000 lei.

De asemenea, s-a stabilit că, în cursul aceleiași seri, cel în cauză ar mai fi încercat să înșele o femeie, de 72 de ani, din Dej, prin aceeași metodă, solicitând suma de 30.000 de lei.

Activitatea polițiștilor din Dej a fost sprijinită de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu