Razie la Dej: polițiștii au dat peste 100 de amenzi

Razie vineri dimineață în Dej, între orele 6 și 13 polițiștii au descins în oraș și comunele arondate în două planuri de acțiune, numite ”Blitz” și ”Blocada”. În acest interval au fost legitimate peste două sute de persoane și verificate aproximativ 120 de mașini. Polițiștii rutieri au acționat, în special, în zonele în care s-au înregistrat frecvent accidente de circulație, în vederea prevenirii riscului rutier și depistării șoferilor care nu respectă normele ce circulație.

Rezultatul – au fost aplicate în total 106 amenzi, în valoare de peste 43.000 de lei, dintre care 72 la regimul circulației pe drumurile publice, în cuantum de 22.475 de lei. Totodată, în cazul a doi șoferi pe lângă sancțiunea principală polițiștii au dispus ca măsură complementară reținerea permisului de conducere.

Au fost conduse la sediul poliției 12 persoane, față de care s-au luat măsuri de amprentare și fotografiere, fiind puse în aplicare și trei mandate de aducere. De asemenea, în cadrul acțiunii a fost depistată o persoană dispărută de pe raza județului Arad, dată în urmărire la nivel național. Femeia, de aproximativ 30 de ani, a fost trimisă în județul Arad cu sprijinul polițiștilor Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu