Ședință nouă la Consiliul Local Dej

Consiliul Local al Municipiului Dej se va întruni în cadrul unei noi ședințe care va avea loc în data de 13 iulie a.c., începând cu ora 15:00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării Contractului de concesiune Nr. 35/16514 din 18 iulie 2005 si a Contractului de concesiune Nr. 17/29572 din 7 decembrie 2007.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 8/19357 din 8 august 2007 pentru terenul cu destinația “Extindere la parterul blocului”.
  3. Proiect de hotărâre privind achiziționarea terenului în suprafață de 5.000 m.p., situat în Municipiul Dej, în vederea extinderii Cimitirului Dealul Florilor.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local și al bugetelor activităților finanțate din venituri proprii.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de principiu în vedere obținerii titlului de Parc industrial de către S.C. M.G .TEC GRUP S.A.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor deplasări în străinătate.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea desemnării reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Dej pentru a participa în calitate de observatori la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct.
  8. Proiect de hotărâre privind adoptarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Dej.
  9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de 7 iulie 2017, după ora 16,00.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu