A fost inaugurat noul Compartiment de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dej

Noul Compartiment de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dej a fost inaugurat, astăzi, în prezența mai multor oficialități locale și județene. Noul compartiment a fost reabilitat și modernizat după cele mai exigente cerințe europene.

Potrivit lui Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, „Compartimentul de Primiri Urgențe acum corespunde tuturor normelor, este mult mai mare decât cel dinainte, ca și suprafață spațiile sunt amenajate conform ordinelor în vigoare, și, datorită faptului că am reușit să primim acea finanțare de la minister, ne-am putut permite să angajăm și personal suplimentar, un număr de 13 persoane, iar de-a lungul timpului am mai angajat și patru medici, astfel încât în momentul acesta putem să spunem că avem 39 de persoane din spital care lucrează la Compartimentul de Primiri Urgențe.”

Această investiție se ridică la valoarea de aproximativ 800.000 de lei. Jumătate din bani provin din bugetul Spitalului Municipal Dej (400.000 de lei), bani folosiți pentru amenajare spațiului, iar restul de 400.000 de lei provin din bugetul local, pentru dotarea spațiului cu aparatură.

Totodată, a fost renovat și Departamentul de Radiologie din cadrul spitalului. Investiția s-a făcut  complet pe fondurile proprii ale Spitalului. Pentru acest departament, Primăria Dej și Consiliul Local au achiziționat un aparat de radiologie nou.

Sursă foto: dejeanul.ro

Related posts

Leave a Comment