Dejul a găzduit un maraton de fitness

Sala Sporturilor din Dej a fost gazda unui eveniment caritabil organizat, ieri, la Dej. Clubul sportiv Dinamic Dojo Dej și Fundația ”Toți copiii azi zâmbesc” au pus la cale evenimentul „Sport pentru zâmbete”. Scopul acestui aveniment a fost strângerea de fonduri pentru copiii ajutați de Fundația ”Toți copiii azi zâmbesc”.

Evenimentul a cuprins demonstrație de taekwondo a sportivilor de la CS Vulturii Dej, demonstrații de karate susținute de sportivii Clubului sportiv Dinamic Dojo Dej, dans modern susținut de Trupa ”No Limit”, dansuri de societate cu CS Latino Angels,  și recitaluri susținute de Alexandra Matei, trupa Delir și trupa HROSS.

Totodată, participanții au avut ocazia să facă și mișcare: activități de Kangoo Jumps (instructor-Ofelia Zanc), Tae Bo (instructor – Paul Florean), Steel combat Steel Tonic (instructor Anca Rus), Bootcamp (instructor Bogdan Savu), Krav Maga (instructor Victor Bujiță) sau Zumba (instructor Maria Suciu).

Taxa de participare a fost de 10 lei, atât pentru cei care au participat la activitățile sportive, cât și pentru spectatori.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu