Alegeri la organizația USR PLUS din Dej

Membrii filialei din Dej ai Alianței USR PLUS și-au desemnat sâmbătă liderii. Alegerile au marcat finalul procesului de fuziune între USR și PLUS și reprezintă o nouă etapă pentru organizația locală a partidului.

Prioritatea noastră rămâne transformarea Dejului într-o oraș care oferă garanția unui trai decent pentru toți locuitorii săi și ne asumăm să construim un oraș în care copiii noștri să crească în siguranță, în condiții care să le asigure șansele atingerii potențialului maxim de dezvoltare”, transmite formațiunea politică.

Noua conducere este:

Președinte: Alexandrina Haranguș

Vicepreședinți:
– Alina Meșter
– Aurel Roș
– Paul Severin

Membri în Biroul Local:
– Cristian Mare
– Mihaela Valasutean
– Dan Bonta
– Mircea Gheța
– Iulian Pop

Actuala echipă are misiunea de a integra cele două organizații locale și de a implementa proiectele partidului în Consiliul Local Dej.

Alegerile de azi au creat o echipă mai puternică la Dej, eu, ca președinte, voi fi liantul și catalizatorul de care este nevoie pentru ca Alianța USR PLUS să devină pentru dejeni o alternativă viabilă la următoarele alegeri. Știm că va fi nevoie de multă muncă în următorii ani și suntem hotărâți să muncim mai mult și să nu ne abatem de la principiile care ne-au adus în politică”, declară Alexandrina Haranguș, șefa USR PLUS Dej.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu