Alina Meșter: „Este momentul ca dejenii să ceară să fie mai bine decât atât, să nu mai accepte jumătăți de măsură”

Organizația USR Dej a susținut o conferință de presă, la care au luat parte Alexandrina Haranguș, președinta filialei, Alina Meșter, consilier local și candidat neoficial la funcția de primar, precum și un invitat special: Radu Mihail, senator USR de Diaspora si lider de grup la Senat.

În cadrul întâlnirii s-au discutat subiecte legate de evoluțiile politice actuale la nivel național, situația românilor din diaspora și motivele pentru care concetățenii noștri continuă să plece în străinătate, dar și problemele specifice ale municipiul Dej, cu accent pe lucrările de proastă calitate efectuate în ultima perioadă și indiferența manifestată de autoritățile locale față de dorințele cetățenilor.

Alina Meșter, membră din partea USR în Consiliul Local Dej, consideră că cetățenii orașului trebuie să nu se mai resemneze, să nu mai accepte lucruri precum „a furat dar a și făcut” sau „s-a făcut prost, dar măcar s-a făcut ceva” și să aibă pretenții firești, mult mai mari, de la autoritățile locale ale municipiului.

Consiliera USR explică de ce primarul o tratează cu aroganță în ședințele de consiliu:

Se întâmplă asta pentru că în sfârșit a apărut cineva care spune lucrurilor pe nume. Nu au mai existat consilieri care să meargă „la firul ierbii”, să vorbească cu oamenii și să aducă problemele reale în consiliu. Eu spun tot ce îmi transmit cetățenii și acest lucru deranjează.”, declară Alina Meșter.

Politiciana de la USR afirmă că a auzit că este posibil ca la Dej, în 2024, actualul primar să candideze din partea unei alianțe PSD+PNL, fiindu-i frică că altfel va pierde, dar că ea are convingerea că sunt șanse mai mari ca acesta să revină în PSD.

Dejenii vor alege omul, nu partidul, la primărie, iar USR propune pe cineva care are alt nivel de calitate”, a completat senatorul Radu Mihail.

Distribuie articolul

Un răspuns la “Alina Meșter: „Este momentul ca dejenii să ceară să fie mai bine decât atât, să nu mai accepte jumătăți de măsură””

  1. Felicitari organizatiei USR Dej pentru initiativa si curajul de a face un pas inainte si de a da oamenilor posibilitatea de a se informa. Acest lucru este necesar pentru a sti ce se intampla in spatiul public si dorintele cetatenilor trebuie sa fie pasii hotaratori inainte de a se lua orice decizie politica!

Lasă un comentariu