Alina Meșter și-a depus oficial candidatura la funcția de primar

Alina Meșter a anunțat depunerea candidaturii sale pentru funcția de primar al orașului Dej. Cu un angajament ferm pentru progres și inovație, Alina și echipa sa propun un plan de transformare urbană ce va face din Dej un exemplu de dezvoltare de care să fim cu toții mândri, se arată în comunicatul USR.

Lista de consilieri:
1. Meșter Maria Alina
2. Harangus Alexandrina
3. Valasutean Mihaela Steluța
4. Gheța Mircea
5. Cociș Dan Vasile
6. Gherghiț Dorinel Valer
7. Valasutean Octavian Laurențiu
8. Bode Valentin
9. Vasilovici Răzvan
10. Baias Ioan
11. Ersek Gabriela
12. Lahodni Emeșe Zsuzsanna
13. Poptelecan Niculina Ioana
14. Florian Ioan Chinde
15. Pop Vlad Ciprian
16. Hitiuan Adrian Ioan
17. Ungur Vasile Pompiliu
18. Lovasz Irimie Gabriel
19. Bumb Cristina Teodora
20. Muresan Roxana
21. Stecker Vasile
22. Mercea Adrian
23. Vaida Mirela
24. Racz Constantin
25. Racolța Andra

Sub sloganul “Meșter pentru Dej”, Alina Meșter și consilierii săi promit o administrație bazată pe principii de dezvoltare durabilă, cu un accent puternic pe crearea unui oraș curat, organizat și prietenos pentru toate generațiile, se menționează în comunicat.

Îmi doresc ca Dejul să fie orașul exemplar de dezvoltare, cu spații verzi, parcuri, parcări și un mediu propice pentru antreperenori“, a declarat Alina Meșter.

Alina și echipa sa se angajează să transforme provocările orașului – trafic intens, lipsa locurilor de parcare, poluarea și zgomotul – în aspecte ale unui trecut depășit, conform USR.

Vreau un oraș în care fetele mele să se întoarcă și să-și întemeieze o familie, un loc unde calmul și organizarea sunt la ordinea zilei“, a adăugat ea.

Alina Meșter îndeamnă cetățenii din Dej să iasă la vot pentru a susține această viziune transformatoare: “Este timpul să alegem un viitor luminos, este timpul să votăm pentru schimbare și integritate. Cu această echipă dedicată, promit să fiu vocea dumneavoastră și să aducem împreună soluții reale la problemele orașului.

Din 9 iunie, veți avea un Meșter bun la primărie,” promite Alina, spunând că dorește să fie să fie liderul unei schimbări pozitive și durabile pentru Dej.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu