Dejean reținut de polițiști pentru multiple infracțiuni rutiere

Un dejean a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism, care nu a oprit la semnalele acestora. Ulterior, tânărul a fost implicat într-un accident rutier. Acesta nu avea permis de conducere şi se afla și sub influenţa alcoolului.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, în data de 17 februarie a.c., în jurul orei 00:50, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Dej, tânărul s-a intersectat cu un echipaj de poliţie pe strada 1 Mai, căruia nu i-a acordat prioritate de trecere. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, însă tânărul şi-a continuat deplasarea până pe strada Horea, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat. Anterior coliziunii, tânărul ar fi lăsat autovehiculul fără control, sărind pe bancheta din spate.

În urma controlului, poliţiştii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere. De asemenea, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Acum acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu