Liviu Ioniță Gomboș – ”Știu ce probleme au cei din Vad, am fost în aproape toate curțile oamenilor din sat în anii aceștia cât am lucrat la primărie. Pe fiecare l-am ascultat și am încercat să-l ajut.”

Liviu Gomboș are 50 de ani, este născut într-o comună vecină Vadului, iar timp de 7 ani a lucrat ca inginer agricol în primărie. Tată a doi copii, fata în ultimul an la USAMV și băiatul clasa a 11-a, se ocupă alături de soția sa de aproape 2 ha de legume și câteva sute de oi. Liviu este și cântăreț la biserică.

Este nevoie de un suflu nou în comuna îmbătrânită, iar Liviu Gomboș și echipa lui de consilieri sunt alternativa actualei administrații, care de 20 ani este aceeași. Prin implicarea lui din 2017 în departamentul agricol cunoaște îndeaproape toate problemele comunei și a satelor din jur, mergând adesea cu sătenii din Vad pe teren să rezolve situațiile care apăreau sau să identifice soluții.

Vadul are nevoie de o viziune nouă, cu proiecte pe termen mediu și lung, care sunt finalizate și aduc oamenilor din comunitate bunăstare. Ca priorități pentru comună, Liviu Gomboș pune pe primul loc proiectul început în 2020 de cadastrare a comunei care trebuie continuat, alături de achiziționarea de utilaje de către primărie (renunțarea de atribuiri de contracte firmelor de casă) și realizarea drumurilor de câmp. De asemenea, unul dintre proiectele de care comuna are nevoie este introducerea rețelei de canalizare pe toată raza comunei și în satele vecine.

Liviu Gomboș este candidatul alianței Dreapta Unită la primăria comunei Vad la alegerile din 9 iunie și toată experiența acumulată în acești ani în departamentul agricol, alături de implicarea în comunitate, fac din el omul potrivit pentru comunitatea din Vad.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu