Primarul Costan Morar este noul preşedinte interimar al PSD Dej

Costan Morar, primarul municipiului Dej, a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Dej, ieri, 9 noiembrie, în cadrul unei întâlniri ai membrilor şi simpatizanţilor PSD Dej.

„Preocuparea mea în calitate de preşedinte al organizaţiei, va fi abordarea corectă şi hotărâtă a unui proces serios de deschidere a partidului spre cetăţeni. Voi gira, în calitate de preşedinte, că valoarea , determinarea şi seriozitatea, vor fi calităţi de bază ca şi criterii de primire în partid. Vă garantez, aşa cum mă ştiţi şi în calitate de primar, că toţi acei care doresc şi pot să se alăture echipei PSD, vor găsi o echipă puternică şi determinată”, a transmis primarul.

Tot în cadrul acestei întâlniri a fost prezentată și echipa de candidaţi PSD care va reprezenta judeţul Cluj la alegerile parlamentare din luna decembrie:

Printre invitații de seamă ai acestui eveniment s-au numărat și preşedintele interimar PSD Cluj, Horia Nasra, reprezentanţii PSD din municipiile Turda, Câmpia Turzii, Gherla, precum şi primarii din comunele limitrofe municipiului Dej.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu