S-au demarat lucrările de modernizare la Liceul Tehnologic ”Someș” Dej

Primăria Municipiului Dej anunță că au fost demarate lucrările din cadrul proiectului “Reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic “Someș” Dej”.

Proiectul, depus în cursul anului 2016 la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, are o valoare de aproximativ 7.8 milioane lei.

Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, în cadrul investiţiei vor fi executate următoarele lucrări:

  • corpul administrativ- lucrări de consolidare, refacerea acoperişului şi finisaje exterioare și interioare;
  • clădirea școlară cu săli de clasa se extinde și se etajează la nivel P+E.
  • amenajări exterioare: amenajarea spațiilor verzi, realizarea aleilor și a platformelor betonate, reparații împrejmuiri, instalații de iluminat exterior, rețele de apă și canalizare, amenajarea terenului de sport.

„Mă bucur că, așa cum am promis, au fost demarate lucrările de reabilitare și modernizare de la Liceul Tehnologic “Someș” Dej.

Este o investiție necesară pe care mi-am dorit să o realizăm, pentru ca elevii și cadrele didactice ale liceului tehnologic, să își desfășoare activitatea în condiții optime. Lucrările sunt în desfășurare iar stadiul lor l-am văzut în cadrul vizitei, pe care am făcut-o pe șantier, la unitatea de învățământ”, a transmis primarul Costan Morar.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu