Spitalul Municipal Dej a fost premiat la Gala Elitelor Medicale Transilvane

Doctorului Mihai Pandrea, directorul Spitalului Municipal Dej, a primit premiul pentru management și dezvoltare medicală, în cadrul Galei Elitelor Medicale Transilvane. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la un renumit hotel din Cluj-Napoca.

„Distincţia primită de managerul Spitalului Municipal Dej, Mihai Pandrea, reprezintă o onoare pentru municipiul nostru şi o recunoaştere a faptului că avem oameni valoroşi la conducerea spitalului precum şi a investiţiilor care le-am implementat în spitalul dejean.

Îl felicit pe domnul Mihai Pandrea pentru câştigarea „Premiului pentru management si dezvoltare medicală”, premiu cu atât mai valoros, având în vedere că numele domniei sale se află printre cei 32 de premianţi din Transilvania.

Acest premiu are în spate o muncă deosebită, o preocupare continuă a dr. Mihai Pandrea în calitate de manager al Spitalului Municipal Dej, a întregii echipe din conducere: director medical, Antoanela Nicoară şi director economic, Roxana Dălălău, a medicilor, asistentelor şi a întregului personal, împreună cu noi ca administraţie locală, pentru modernizarea instituţiei, care s-a concretizat într-un spital modern şi dotat, care deserveşte atât municipiul Dej cât şi zonele limitrofe.

Iată că eforturile de a atrage fonduri nerambursabile şi alocarea de fonduri de la bugetul local în cadrul unor proiecte pe care le-am implementat în spitalul dejean , atât în modernizarea secţiilor cât şi în dotarea lor, sunt recunoscute şi pe plan zonal în lumea medicală. Acest lucru care mă bucură şi totodată mă impulsionează să pun în continuare sănătatea, ca una din priorităţile investiţionale în municipiu”, a declarat pimarul Costan Morar, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

 

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu