Un bărbat din Dej a fost agresat de doi indivizi

Poliția Municipiului Dej a identificat și reținut, pentru 24 ore, doi tineri de 26 ani, respectiv de 29 ani, din comuna Cășeiu, cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Conform informațiilor oferite de anchetatori, în data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 02:00, un tânăr de 23 ani din municipiul Dej a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Avram Iancu din municipiul Dej, ar fi fost agresat.

Victima a relatat că în timp ce se afla într-un local, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi intrat în conflict cu alte persoane, care l-au lovit cu pumnii și picioarele. Atacul agresorilor a continuat și în fața localului, victima suferind leziuni ce au fost evaluate de specialiști că necesită 28-30 zile de îngrijiri medicale.

„În 08 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Aceștia urmează să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri”, au trasmis reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Related posts

Leave a Comment