Camionul de Crăciun a ajuns și la copiii din Dej

Copiii care provin din familii defavorizate au pimit daruri de la oameni cu suflet mare din Germania. Beneficiari sunt micuții din județele Bistrita-Nasaud, Mures, Salaj, Maramures si Cluj.

„13 camioane pline de daruri pleaca peste o ora din Landshut, Germania. Acestea aduc peste 18.000 de cadouri pregatite de copii si familii din Germania pentru tot atatia copii din judetele Bistrita-Nasaud, Mures, Salaj, Maramures si Cluj.
Rolul nostru, al voluntarilor Tasuleasa Social si al celorlalte institutii prin cadre didactice, pompieri, jandarmi, politisti, Institutia Prefectului din fiecare judet implicat, este de a ajunge in ziua de 28 si 29 Decembrie la toti copiii care asteapta Camioanele cu daruri.
Camioanele vor merge in 61 de comune, in peste 170 de localitati din cele 5 judete si misiunea va fi indeplinita atunci cand in 1 Aprilie, 2017, cu acei copii la care am fost, si care isi doresc, sa plantam unu sau doi arbori pentru fiecare cadou primit, cu ocazia “Ziua buna – Ziua Voluntarilor Mici” 2017” au transmis orgnizatorii proiectului printr-un mesaj pe o rețea de socializare.

Camionul încărcat cu daruri a ajuns aseară la copiii din Dej, după care și-a continuat traseul spre Bistrița-Năsăud.

„Localitatile alese, nu sunt cele mai instarite, au suprafete impadurite foarte mici si putine activitati prin care sa fie promovat voluntariatul. Ne-am bucura ca aceste cadouri sa ajunga in casele copiilor pe care i-am ales, si acestea sa aduca o bucurie, incurajand, de fiecare data, ca acolo unde nu este necesar darul, acesta sa fie dat mai departe cuiva care are nevoie de el.
Craciun bucuros tuturor!”, au mai transmis aceștia.

Sursă foto: facebook.com

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu