Concediu la munte cu tichete de vacanță

În sfârșit ai intrat în posesia mult-așteptatelor tichete de vacanță și ești în căutarea unui loc minunat în care să mergi cu ele? Avem noi o propunere: la munte, într-un cadru feeric înconjurat de natură, cu toate cele necesare pentru un concediu reușit: Pensiunea Doru din Beliș, județul Cluj!

De ce este acesta un loc ideal în care să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile? Iată 9 motive:

  1. Pensiunea are un aer rustic, în perfectă armonie cu specificul zonei, dar în același timp este dotată modern pentru a-ți asigura tot ceea de ce ai nevoie.
  2. Fiecare dintre cele 9 camere cu două și trei locuri sunt amenajate în nuanțe diferite și dispun de baie proprie pentru intimitatea și confortul tău.
  3. Micul dejun este inclus în prețul camerei, ca să-ți începi fiecare zi de vacanță fără nicio grijă, cu bucate care să te umple de energie.
  4. Mașina ta va fi în siguranță pe tot parcursul sejurului în parcarea gratuită din curtea pensiunii.
  5. Fiind oaspetele pensiunii, beneficiezi de acces gratuit la Centrul de Relaxare Moțata, care te așteaptă cu cea mai mare piscină din zonă, jacuzzi, saună și sală de sport.
  6. În curtea pensiunii, locul de joacă cu un spațiu generos îi așteaptă pe cei mici să se distreze în aer liber, pentru a fi puternici și sănătoși.
  7. La restaurantul pensiunii vei găsi bucate delicioase, pregătite cu mult drag, care-ți vor aminti de gustul și mirosul din bucătăria bunicii.
  8. Oamenii primitori de la pensiune pot organiza pentru tine, dacă dorești, o serie activități minunate care îți vor face vacanța de neuitat: plimbări cu căruța sau cu sania trasă de cai, plimbări cu barca pe lac, plimbări cu bicicletele, pescuit, cules de fructe și ciuperci din pădure, sporturi nautice.
  9. În zonă, poți vizita Lacul Beliș, Peștera Urșilor, Cascada Vălul Miresei, Cheile Someșului Cald și multe alte locuri care te vor încânta dăruindu-ți frumusețea naturii.

Este imposibil să nu te fi convins cu atâtea argumente bune! Dacă până acum căutai o pensiune la munte care să accepte vouchere de vacanță, acum ai găsit-o și nu-ți rămâne decât să-ți faci o rezervare iar apoi să te bucuri de un concediu pe cinste. Iată datele de contact ale pensiunii:

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu