Grădinița din Viile Dejului a fost renovată

Primăria Municipiului Dej informează că au fost efectuate lucrări de renovare și modernizare a grădiniței din Viile Dejului. Astfel, copiii care frecventează această unitate de învățământ beneficiază de condiții mai bune pentru desfășurarea activităților.

Lucrările au constat în refacerea totală a acoperișului grădiniței, amenajarea spațiilor interioare prin reparații și zugrăvire.

Finalul lucrărilor a fost marcat ieri, 11 octombrie, în cadrul unui eveniment la care au luat parte primarul Costan Morar, alături de cadrele didactice, copii și părinți, impreuna cu vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, inspectorul școlar de specialitate pentru învățământul primar și preșcolar pentru limba maghiară, Batiz Elly, precum și consilierii locali, Kovrig Anamaria și Varga Lorand. 

„În cadrul întâlnirii copiii de la secția maghiară, coordonați de educatoare, ne-au prezentat un frumos moment artistic.

Este foarte important ca toti copiii din unitățile de învățământ dejene, să beneficieze de condiții optime de pregătire. În acest sens am intervenit prin lucrări și la grădinița din Viile Dejului, lucrări care le vom continua în primăvara anului viitor la exterior prin izolare și fațadizare”, a declarat primarul Costan Morar.

De asemenea, potrivit informațiilor oferite de autoritățile dejene, astfel de lucrări vor avea loc și la grădinița din Ocna Dej, unde, în acest an, s-a intervenit pentru refacerea acoperișului.

Related posts

Leave a Comment