Nu există drumuri județene blocate în zona Gherla – Dej

Consiliul Judeţean Cluj informează că, în cursul dimineţii de astăzi, 21 decembrie, pe raza județului Cluj circulația se desfășoară normal.

În condiţiile în care precipitaţiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ și din cauza temperaturilor scăzute, pe unele drumuri judeţene s-a format polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, s-a intervenit cu 6 utilaje pe nu mai puțin de 14 drumuri sau sectoare de drumuri județene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej.

Conform informațiilor oferite de autoritățile județene, a fost folosită o cantitate de 15 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează cu 21 de utilaje, pe 34 de drumuri judeţene.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 -zona Turda, în cursul zilei de miercuri, 20 decembrie a.c., s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, fiind folosită o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. La această oră se acţionează pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene.

În același timp, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

Related posts

Leave a Comment