Un consilier din Dej trece de la ALDE la AUR. Cristian Sipoș negociază bob cu bob în zona Dejului

Iuliu-Ioan Feier, consilier local din partea ALDE Dej și-a depus demisia din Consiliul Local Dej, pentru a se alătura AUR Cluj.

Feier va candida din partea naționaliștilor clujeni la alegerile locale din toamnă sau din iunie dacă vor fi comasate europarlamentarele cu localele. Se pare că aceeași decizie au luat și alți membri ALDE Dej care au aderat recent la AUR.

Consilierii municipali din Dej s-au întrunit miercuri, 31 ianuarie, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi s-a aflat „proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Iuliu-Ioan Feier, ca urmare a demisiei acestuia și declararea ca vacant a locului de consilier local”.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici – EXCLUSIV. Un consilier local din Dej și-a dat demisia! S-a înscris în alt partid – FOTO

Strategia pe zona Dejului este una cu totul specială pentru coordonatorul Cristian Sipoș. Coordonatorul AUR Cluj este foarte activ și a luat la pas toate comunele din zona Dejului unde caută patrioți care să sprijine cauza naționalistă, oameni de afaceri, profesioniști din toate domeniile. De asemenea, Sipoș negociază bob cu bob pentru mai multe poziții de viceprimar la comunele din zonă.

 

Distribuie articolul

Lasă un comentariu