USR și-a înființat filială la Dej

Uniunea Salvați România își continuă extinderea în județ prin înființarea unei noi filiale, în municipiul Dej.

În ultima lună, USR Cluj a crescut cu încă o filială. USR Dej, este a patra filială înființată de către Filiala Județeană USR Cluj, după crearea celorlalte 3 filiale în județ și anume: USR Cluj-Napoca, USR Florești și USR Turda. Având în vedere mențiunea din statutul USR conform căreia o filială se poate înființa prin aprobarea a minim 7 cereri de adeziune, USR Dej, s-a format într-un mod promițător prin 17 cereri de adeziune pe care Biroul Județean le-a aprobat săptămâna trecută. Astfel, în baza prevederilor din statut, Filiala Județeană USR Cluj a declarat înființată Filiala USR Dej.” se arată în comunicatul de presă transmis de partid.

Președintele Filialei Județene USR Cluj, Elek Levente, declară: „ Dej a fost un obiectiv al USR Cluj încă de la înființare. A durat ceva mai mult pentru că majoritatea tinerilor din Dej locuiesc la Cluj, astfel ne-a fost mai greu să identificăm un nucleu activ acolo. La Dej am întâlnit în final ce ne doream. Oameni de toate vârstele, de la 18 la 70 de ani, din categorii socioprofesionale diverse, oameni informați și implicați în viața comunității care vor să contribuie la schimbare. Dej-ul este un oraș cu o industrie destul de dezvoltată, cu un nivel de trai destul de ridicat, un oraș care merită o administrație corectă. Chiar dacă are un primar PSD, trebuie să fim corecți și să recunoaștem că municipiul Dej arată bine. Străzi modernizate, un spital municipal renovat la standarde mai mult decât decente și mulți investitori. Asta nu înseamnă că totul e OK. Ne propunem să ajungem prin noii colegi în Consiliul Local, unde e nevoie de transparență și o cheltuire eficientă a banului public. Echipa USR DEJ ne dă speranță! ”

Așadar, Filiala USR Dej a fost înființată oficial și, conform statutului USR, în data de 2 iunie Adunarea Generală a Filialei Locale va alege prin vot secret atât organele de conducere (președinte, vicepreședinte), cât și Comisia de Arbitraj și Cenzorul.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu