Cod galben de vremea rea în Dej

Primăria Municipiului Dej, Comitetul local pentru situații de urgență, anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că Administraţia Naţională de Meteorologie, Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord, a emis pentru Județul Cluj, atenţionarea meteorologică COD GALBEN, pentru intervalul 19.04.2017 ora 07:00 – 21.04.2017 ora 06:00, fenomenele vizate constând în precipitaţii abundente, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte și intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații iar cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în zona montană 35…40 l/mp.

În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În rest va ploua, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (19/20 aprilie), trecător se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală ce vor atinge 50…60 km/h. La munte vântul va avea intensificări cu rafale de peste 70…80 km/h, viscolind ninsoarea.

Related posts

Leave a Comment