„Fii polițist pentru o zi” în Dej

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj va organiza, la nivelul subunităţilor de poliţie din județ, Caravana „Fii polițist pentru o zi”. În Municipiul Dej, caravana va poposi miercuri, 22 martie, între orele 09:30 și 12:30, în Piața Bobâlna.

Organizatorii anunță că vor avea loc mai multe defilări și prezentări: mascaţi, câini poliţişti, maşini, dispozitive de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, tehnica din dotare etc. De asemenea, va fi pus la dispoziția vizitatorilor și simulatorul de centură de siguranță, cu sprijinul piloților de la Napoca Rally Academy.

Totodată, va fi prezentat și autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetării la faţa locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

Evenimentul este organizat pentru a marca cei 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române și se va desfășura în perioada 17-23 martie a.c., în Huedin, Câmpia Turzii, Gherla, Dej și Turda, informează ochiulcljean.ro.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu